Mai mult ca sigur ai auzit vorbindu-se despre termostatele care te ajuta sa pastrezi o temperatura optima in locuinta. Aceste dispozitive inteligente au dobandit popularitate in tara noastra in ultimii ani, reprezentand un ajutor de nadejde in casele multor romani. Termostatul inteligent permite reglarea si controlarea valorilor, fie in intreaga locuinta, fie pe zone specifice, dupa performanta pe care o ating.

Noul Salus iT500, un termostat modern disponibil si pe saluscontrols.ro, iese in intampinarea tuturor celor interesati de asigurarea unui ambient perfect in locuinta cu programe ce se pliaza pe orice nevoie. Cum functioneaza acesta? Ei bine, la inceput, dupa ce l-ai montat pe peretele, respectiv tavanul incaperii dorite, este necesar sa identifici valoarea minima de care ai nevoie pentru confort optim. Ulterior, termostatul va porni centrala de fiecare data cand temperatura scade sub valoarea prestabilita. La fel se intampla si atunci cand aerul devine mai cald decat iti doresti.

Vorbim despre dispozitive ce utilizeaza o tehnologie avansata, dotat cu programe ce fac totul mai usor. In functie de preferinte, ai posibilitatea de a seta temperatura pe intervale de timp. Spre exemplu, daca iti doresti ca pe timp de noapte sa ai un aer ceva mai rece in dormitor, poti rezolva asta prin setarile ce se impun. Daca nu te descurci, gasesti tutoriale numeroase in acest sens, de care poti sa te ajuti.

  • Control prin internet

Multi il considera un avantaj si o nevoie indispensabila. Faptul ca permite realizarea de setarile si prin internet, respectiv de la distanta, este mai mult decat convenabil. Traim intr-o lume a vitezei, toti au asteptari peste puteri in general. De asemenea, necesitatea de a beneficia de cele mai bune conditii de confort, mai ales in propria locuinta se doreste a fi satisfacuta pe deplin.

Asadar, aleg noul Salus iT500 toti cei care vor sa poata regla si modifica aerul din locuinta indiferent ca se afla la serviciu, in vacanta sau intr-o tara straina. Altfel te intorci acasa cand stii ca aceasta este incalzita.

  • Economii la intretinere

Poate una dintre cele mai mari probleme ale romanilor consta in sumele costisitoare pe care le au de investit mai ales in perioada iernii in intretinere. Confortul costa, iar in aceasta perioada costurile sunt usturatoare. Iata deci ca un termostat inteligent vine ca o solutie la aceasta problema, intrucat reuseste sa reduca in mod considerabil cheltuielile. Va fi necesara mai putina energie electrica, mai putin combustibil. E imposibil sa nu sesizezi diferenta.

  • Design modern

Pe cat este de practic un astfel de aparat, pe atat este de deosebit si pe partea estetica. Astfel, disponibil pe alb sau negru, acesta poate fi montat, fara a incarca decorul, in orice camera din locuinta. Multi aleg sa il ataseze pe peretele livingului, respectiv al sufrageriei pentru ca ofera un plus de modernitate acestora. Desigur, nu exista nici o regula care sa limiteze aceasta alegere – fiecare face cum simte si doreste.

In ceea ce priveste costurile unui astfel de dispozitiv, vestea buna e ca raportul dintre pret si calitate este unul destul de rentabil. Avand in vedere toate functiile pe care le prezinta un astfel de termostat performant, ce se poate controla si prin internet, pare destul de accesibila achizitia sa. De altfel, potrivit celor care deja se bucura de avantajele oferite de noul Salus iT500 in locuinte, investitia se amortizeaza destul de rapid.

Iata care sunt, pe scurt, cateva dintre cele mai insemnate beneficii aduse de un asemenea termostat. Daca vrei sa te bucuri si tu de ele in casa, asigurandu-le celor dragi confortul termic ideal, gasesti pe saluscontrols.ro modelul in cauza, dar si alte game de termostate la fel de eficiente.

Published by admin