Prin intermediul tehnologiei veti putea patrunde in lumea Tehnovest, si veti descoperi ceea ce aveti nevoie pentru proiectele voastre. Accesand site-ul lor, treptat, in functie de categorii veti descoperi bunuri. Mai concret bunurile de care aveti nevoie cu dimensiunile potrivite, formele si culorile dorite, intocmai cerintelor si criteriilor voastre de selectionare. Acolo veti putea regasi oferte, preturi imbatabile, ce nu au termen de comparatie cu a altor firme. Originale, cu plus de gust si fiabilitate, produsele oferite de Tehnovest sunt alegerea perfecta!

Daca doriti sa achizitionati produse din magazinul lor aveti doua posibilitati: online sau in timp real, la showroom. La showroom, veti avea sansa de a privi bunurile oferite publicului larg, analiza si conchide daca marfa lor este conform asteptarilor voastre, daca este ceea ce va trebuie. De asemenea, puteti privi si stocurile de marfa ce nu se afla in showroom, prin cataloagele oferite gratuit de firma.

Intr-un catalog bine structurat veti observa toata gama de produse Tehnovest, prezentate intr-o maniera aparte, aducandu-va informatiile necesare despre fiecare element in parte. Atunci daca veti dori sa achizitionati din marfa showroomului si sunteti sigur, plata se va realiza numerar, in cash.

O alta alternativa este cea de a comanda online. Daca doriti sa comandati online prin intermediul magazinului, tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa accesati site-ul online si sa selectati produsele pe care doriti sa le achizitionati si dati click pe „adauga in cos”. Mai departe selectati modalitatea de ramburs la livrarea coletului sau cu ordin de plata prin banca inainte de livrare. Taxele de livrare sunt calculate de catre firma de curierat, in functie de greutatea si de volumul coletului. Daca insa comenzile depasesc 450 de lei, atunci transportul este gratuit! In cazul in care sunteti nemultumit de starea si integritatea produselor livrate, atunci aveti posibilitatea de a inlocui produsele cu altele de pe site. In cazul in care vor aparea alte reclamatii ulterioare achizitionarii, acestea nu vor fi luate in considerare.

Produsele oferite de Tehnovest se incadreaza intr-o gama larga. Astfel deosebim produse pentru: sudura, sisteme de marcat, rulmenti, furtunuri,  retele de aer, precum si alte produse ce se incadreaza in domeniile: electrica (derulator cablu electric), pneumatica (pistoale de aer, kit-uri, chei pneumatice, cuple, tije, derulatoare, robineti, manometre etc), hidraulica (pistol hidraulic, cuple, nipluri, robineti).

SC Tehnovest SRL  este o firma de Automatizari localizata in Timisoara ce are program de luni pana vineri, week-endul fiind liber. Calitatile de baza ale acestei firme sunt:

  • Promptitudine – Raspund intotdeauna provocarilor, livrand produsele la timp si replicand clientilor in timp record;
  • Pret corect – Preturile produselor oferite de Tehnovest sunt corecte, accesibile si pentru toate buzunarele. Achizitionand de la Tehnovest ne raman resurse financiare si pentru alte lucruri;
  • Evoluare continua – Prin dezvoltare permanenta, acceptare a schimbarilor neasteptate si realizarea avantajului competitiv, Tehnovest asigura succesul operatiunilor desfasurate;
  • Gama variata de produse – Ansamblul de produse oferite de ei includ produse standard si produse speciale nevoilor individuale ale clientilor;
  • Personal competent – Tehnovest Automatizari dispune de personal de specialitate cu pregatire profesionala solida, experimentat si motivat de realizarile obtinute si perspectivele existente;
  • Calitate – Calitatea este definita prin oferirea de produse clientilor pentru a le satisface in totalitate nevoile si sa exceada dorintele si asteptarile lor.
  • Rezistenta – Produsele oferite de Tehnovest rezista in timp datorita materialelor cu care sunt confectionate. Astfel, odata ce componentele sunt calitative si rezistente, atunci toata instalatia va avea o durata lunga de viata( functionare).

Serviciile oferite de Tehnovest sunt urmatoarele:

  • Distributie – Transportul produselor la nivel national, realizat in cele mai optime conditii.
  • Consultanta – Datorita faptului ca fiecare proiect e diferit, Tehnovest vine la dispozitia voastra cu orice fel de informatii.

  Printre produsele oferite de Tehnovest putem deosebi si regulatorul de presiune.

          Ce este un regulator presiune aer? Cu siguranta am auzit de el, haideti sa aflam cu exactitate ce inseamna si cum functioneaza.

Presiunea este o marime de stare importanta ce caracterizeaza starea sistemelor fluide, gazoase sau lichide. Pentru masurarea presiunii se folosesc manometre – ce se pot gasi si pe Tehnovest de asemenea.

Regulatorul de presiune se utilizeaza pentru reducerea si reglarea presiunii gazelor naturale din conducte. Regulatorul de presiune asigura mentinerea constanta a limitelor de presiune, in limitele grupei de reglare la variatia presiunii de intrare si a debitului ( debit = volumul de fluid ce trece printr-o sectiune de arie in unitatea de timp). Regulatorul este folosit pentru echiparea instalatiilor de transport si distributie gaze naturale. Regulatorul poate fi mecanic sau electric. Elementele sale componente sunt: membrana flexibila, piesa rigida, arc elicoidal, suruburi, bieleta, capac, sistem parghie, ventil de reglare.

Regulatorul de presiune are aplicabilitate in mai multe industrii. Se foloseste la centrale, instalatii de gaz, reglarea presiunii anvelopelor, regulatoare ale utilajelor de injectie, ingineria medicala etc.

Regulatoarele de presiune sunt destinate in principal reducerii presiunii sau a eliminarii excesului de presiune peste valoarea presiunii. Aceste regulatoare functioneaza in general pe principiul echilibrarii fortelor, regulatorul mentinand presiunea la limitele valorii prescrise.

Poate sunteti putin neincrezatori in calitatile firmei Tehnovest. Teorii sunt multe, insa practic rezultate nu ati vazut decat ceea ce este scris pe site si cateva marturii ale clientilor multimiti.

Scepticismul nu trebuie sa aiba loc cand urmeaza sa faceti o achizitie. Trebuie sa fiti siguri pe alegerile voastre, eliminand astfel orice urma de nesiguranta. Un client sigur este un client informat. Iar magazinul lor online precum si celelalte surse de pe internet va vor furniza toate informatiile necesare. Un atu in cazul vostru, ca si cumparatori, este cel de a compara preturile si automat si calitatea produselor. Sunt nenumarate magazine ce vin cu oferte variate atragandu-ne atentia asupra bunurilor si serviciilor oferite. Ramane la latudinea noastra sa facem selectionarea potrivita conform necesitatilor noastre.

Odata ce ati comandat acest produs, si va fi ajuns in siguranta acasa prin intermediul firmei, vi se va monta intr-un timp calculat si eficient. De asemenea, veti primi asistenta tehnica in cazul din care apar nelamuriri sau ulterioare deficiente cu privire la regulatorul de presiune.

Asadar, daca in gospodaria sau firma voastra este nevoie de un regulator de presiune care se regleze presiunea gazului, a lichidului din diverse instalatii sau utilaje, exista o sursa de incredere unde puteti apela pentru a le procura. Tehnovest este o firma cu magazin online de incredere. Comandati si nu veti fi dezamagiti!

Published by admin