Pentru minivacanta de 1 mai, romanii pot alege sa-si petreaca timpul in tara, unde au aparut deja oferte pe litoral sau pe Valea Prahovei, sau in strainatate, multi romani prefera destinatiile exotice, Cipru fiind una din destinatiile turistice preferate de romani pentru concediul de 1 mai.

Pentru un concediu in tara, romanii pot alege intre mai multe oferte turistice pe litoral sau la munte. Personalul din domeniul hotelier s-a pregatit pentru aceasta vacanta cu preturi disponibile pentru toate buzunarele, o cazare la un hotel de 2 stele avand un pret de 60 de lei pe noapte. Preturile la hoteluri de 5 stele pot ajunge pana la 350 de lei de persoana, pe noapte.

Ofertele turistice de pe Valea Prahovei ii atrag pe turisti cu pachete speciale de 1 Mai, pregatind pentru acestia gratare in aer liber, focuri de tabara si mese traditionale. Petrecerile campenesti sunt principalul punct de atractie turistica si in Brasov.Cele mai ieftine oferte sunt la Busteni, iar cele mai scumpe sunt cele de pe Valea Prahovei si la Sinaia unde preturile variaza intre 119 si 443 euro un sejur.

Pe litoralul romanesc, cele mai ieftine pachete turistice se gasesc la Eforie si Venus, unde preturile pornesc de la 60 de lei de persoana, pe noapte. Pentru ca anul acesta 1 Mai cade vineri, hotelierii de pe litoral au pregatit pachete pentru doua sau trei nopti de cazare.

Potrivit mai multor agentii de turism, tot mai multi romani tineri aleg sa-si petreaca vacanta de 1 Mai in tari precum Cipru sau Italia. In Bulgaria, un sejur de 5 nopti pentru 2 persoane, la un hotel de 3 stele, costa 660 euro, iar in aceleasi conditii, un sejur de 7 nopti in Egipt costa 1200 de euro.

Cei mai multi romani isi vor petrece concediul de 1 Mai in tara, chiar daca cererea pentru pachetele turistice din strainatate a crescut, comparative cu alti ani.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.