Zodia taur si totul despre nativii ei

Nativii acestei zodii sunt persoane cu picioarele pe pamant, este un lucru de asteptat daca e sa luam in considerare ca este un semn de pamant, de stabilitate. Indiferent de cat ce ar spune lumea, taurii sunt persoane pasnice si calme de cele mai multe ori. Dar cand acestia sunt furiosi, ca in cazul unui taur adevarat, ar trebui sa fugi cat poti de mult din calea acestora. Unii tauri nu isi ies din fire decat de cateva ori in intreaga viata, dar cand o fac este un adevarat dezastru.

Taurii sunt foarte senzuali, mai ales cand vine vorba de sex dar acesta nu este singurul domeniu in care senzualitatea invadeaza viata de zi cu zi a acestora. De asemenea taurii sunt recunoscuti pentru cate de mult le place sa posede lucruri materiale. O casa frumoasa, o masina deosebita sau orice alt obiect. Taurii duc o viata destul de sigura si stabila. Le sta in caracter sa aiba mereu macar un picior pe pamant si o mana cu care se sprijina.

Cand vine vorba de iubire, sentimentul de posesie se aplica si aici si poate fi vazut de foarte multe ori ca un semn de gelozie. Ideea e ca taurii sunt rareori gelosi, dar au tendinta de a se referi la persoana iubita ca fiind a lor, lucru ce le intareste stabilitatea.

Cum spuneam si mai sus, pentru tauri securitatea este esentiala. Unii dintre ei cauta bogatia, altii cauta confortul, ideea este aceeasi, securitate si stabilitate. Conforul pentru acestia este esential si cand vine vorba de mancare, taurii sunt adevarati gurmanzi.

In privinta carierei si a muncii, taurii sunt foarte muncitori si te poti baza pe ei cand vine vorba de un proiect important. Chiar daca au o personalitate destul de puternica si perseverenta nu sunt la fel de incapatanati cum te-ai astepta. Totul este acceptabil in viziunea acestora, atat timp cat vine cu o serie de argumente convingatoare.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.